четвер, 8 травня 2014 р.



                                              Привітання до свята.

   День Перемоги Радянського народу над німецько-фашистськими загарбниками-
                                               9 травня.


    Шановні друзі.
    Вічна память і слава визволителям.
  Від усього серця вітаю Вас з річницею Великої Перемоги.
Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.
  У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.
  Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
  Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю.
  Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної,  бажаю міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.
 
 . Можливість мирно співіснувати і вирішувати свої суперечки – це  те надбання , яке ми цінуємо з часів Великоі Вітчизняноі війни.                                      
        Для України ця подія має особливе значення, адже нам завжди було близьким прагнення до миру і спокою, свободи й доброту. Велика Перемога об’єднує нас і робить Україну сильнішою.
        Ми щиро вітаємо всіх співвітчизників з Днем Перемоги. Нехай для людства страхіття війни більше ніколи не стануть реальністю. Ми всі повинні цінувати мир і сприймати його як найбільше благо. Усім міцного здоров’я, щастя, радості, добробуту!
        Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої Вітчизняної, і слава та земний уклін живим ветеранам війни!
 
                  
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар