четвер, 15 травня 2014 р.





УКРАЇНА СВЯТКУЄ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ'Ї !


Вітаємо всіх людей з міжнародним Днем сімі.


Вітаємо всіх, у кого нащастя є сім`я,  а у кого нема, але хто хоче і може бути сімейно 
людиною -  той має 
прагнути її мати... Власна родина - це велика відповідальність, і постійна велика праця в турботах про ближніх, але це й велике щастя від тієї можливості, і від любові своїх рідних ..!
     Вітаємо всіх людей  -  бо всі ми люди -- одна велика сім`я роду людського, тож пам`ятаймо це  -  любімо, цінуймо і бережімо одне одного завжди..!



       


       Будучи одним із основних інститутів суспільства, першою сходинкою соціалізації людини, сім’я розвивається та видозмінюється разом із навколишнім світом, по-своєму реагуючи на вимоги часу, відповідаючи на громадські потреби і сама формує їх.
Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
У всі часи по відношенню держави, а також по становищу сім’ї в суспільстві судили про розвиток країни. Це тому, що щасливий союз сім’ї і держави – необхідна запорука процвітання і добробуту її громадян.
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона – джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини – ось мірило розвитку і прогресу країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар