четвер, 19 червня 2014 р.

                     "Книга на канікулах."

                          Канікули! Літо – найулюбленіша пора всіх дітей.   Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто вирушить у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць.
          Але, на жаль, не у кожного є реальна можливість це здійснити, тому закономірно виникають питання: як в рідному селі відпочити з користю, чим зайнятися, адже літній відпочинок дітей – це не бездумне гаяння часу та байдикування. Дозвіллєва функція сучасної бібліотеки з роками набуває все більшого значення.
               Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним. Саме з метою допомогти дітям спілкуватись, розкривати свої можливості та приховані таланти, відпочивати та розвиватись,у бібліотеці розроблені на період літніх канікул проект «Літо з книгою» під девізом: «Здивувати інформацією. Зачарувати книгою. Розбудити фантазію і творчість».
Бібліотека працює для вас і готова запропонувати цікаві екскурсії, літературні ігри і вікторини. Тут все літо можна брати книги, малювати, гратися і ще багато чого.
               До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл дозвіллєвих масових заходів, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.
     


         Саме тому у бібліотеці села Неліпино була проведена літературна гра з дітьми   "Книги на канікулах."   Цікавим було те ,що у грі взяли участь діти ,які приіхали зі сходу України і постійні користувачі бібліотеки.




























Немає коментарів:

Дописати коментар